JUHLAVUOSI 2019

 

banneri_juhlavuosi

TERVETULOA JUHLAVUOSISIVUSTOLLE!

Tämä vuosi on erityisen hieno vuosi, koska Töölön Nuotioveikot ja Viestitytöt täyttävät  pyöreät 80 vuotta! Pitkää ikää aiomme tällä kertaa juhlistaa kokonaisen vuoden verran – koko vuosi täyttä juhlaa! Tervetuloa juhlimaan kanssamme! #TNVVT80

Kaikille jäsenille, kannatusjäsenille ja tiedossa oleville entisille jäsenille on tammikuun aikana lähetenyt postitse juhlavuosikutsu. Jos et ole saanut sitä, voit ladata sen tästä.

Tältä juhlavuosisivustolta löydät juhlavuositapahtumien päivämäärät, hieman tietoa juhlavuosimerkistä ja -pinsseistä sekä sosiaalisen median tempauksista.

JUHLAVUOSITAPAHTUMAT

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme normaalin vuosittaisen toimintamme lisäksi muutamia erityisesti juhlateemaan sopivia tapahtumia:

  • 17.-19.5. Karkelot* – juhlaretki Valpurinpuistossa (kaikille ikäkausille, senioreille ja vanhemmille)
  • 22.-30.7. Rieha – kesäleiri Palolammella (kaikille ikäkausille, sudenpennut 24.-28.7. ja senioreille 26.-28.7.)
  • 4.-6.10. Pirskeet – lippukuntaretki Kiljavalla (kaikille ikäkausille)
  • vk 42 Riennot – johtajiston syysvaellus (samoajat ja aikuiset johtajat)
  • 9.11. Bailut – iltajuhla Ruskeasuolla (K-18, aikuiset johtajat, seniorit ja halukkaat vanhemmat)

Jäsenet, jäsenten vanhemmat ja muilla sähköpostilistoilla olevat tulevat saamaan kaikista juhlavuoden tapahtumista lisätietoa lähempänä jokaista tapahtumaa. Jos juhlavuosi kuitenkin herättää kysymyksiä tai haluaisit varmistaa olevasi tiedotuslistalla, ota yhteyttä: Saara Mutanen, 0405878958 / saara.mutanen@hotmail.com.

*Seniorit: Edellisien juhlavuosien kaltaista kakkukahvitilaisuutta ei ole, vaan sen korvaa Karkelot-juhlaretken päätteeksi, ulkona Valpurinpuistossa pidettävä, juhlava tilaisuus, joka alkaa sunnuntaina 19.5. klo 12.00. Tervetuloa! Juhlan jälkeen on kahvitarjoilu.
Lisätiedot Karkeloista: Juuli Rantaniemi, 0440102607 / juulir@windowslive.com.

JUHLAVUOSIMERKKI

Postin mukana tullut 80v-juhlavuoden kangasmerkki ommellaan partio-/sudenpennunpaidan oikeaan rintamukseen, edellisen tapahtumamerkin tilalle. Merkkiä kannetaan paidassa koko vuoden ajan.

dav

JUHLAVUOSIPINSSIT JA AKTIIVISUUSKILPAILU

Jokaisesta juhlavuonna järjestettävästä tapahtumasta osallistuja saa itselleen pinssin: ylläluetelluista juhlavuositapahtumista kultaisen, yöretkistä tumman lilan, kilpailuista oranssin sekä päivä- ja iltatapahtumista valkoisen pinssin. Kerää vuoden aikana partiohuiviisi mahdollisimman monta! Ryhmänjohtajat tiedottavat tulevista tapahtumista, ja niistä tiedoitetaan myös sähköpostitse. Vuoden päättävässä Puurojuhlassa (vk 50) kustakin ikäkaudesta palkitaan eniten juhlavuosipinssejä keränneet huikeilla juhlavuosituotteilla!

SOSIAALINEN MEDIA

Muista seurata sekä Nuotioveikkojen ja Viestityttöjen facebook- ja instagram-kanavista erilaisia juhlavuosikampanjoita! Luvassa on mm. ilmoittautumiskilpailuja, erilaisia tapahtumateasereita sekä 80 vuotta historiaa -kuvasarja, jossa julkaisemme vuoden aikana 80 kuvaa historiamme varrelta, joka toisen TNV:n kanavissa ja joka toisen VT:n kanavissa.  Merkkaa myös omat juhlahetkesi #TNVVT80 -tunnisteella!

juhlavuosipinssit_valkoinen_25mm

Mainokset